Tek Ders Sınavı

2016-2017 eğitim öğretim yılı bahar yarıyılı sonunda zorunlu stajını tamamlamamış olsa dahi mezuniyeti için devam koşulunu yerine getirmiş oldukları başarısız tek dersi kalan öğrenciler için 30 haziran 2017 cuma günü tek ders sınavı yapılacaktır. Sınava girmek isteyen öğrenciler 22 haziran 2017 tarihi mesai bitimine kadar öğrenci işleri birimine dilekçe ile başvurmaları gerekmektedir.

Tek ders sınavı zonguldak meslek yüksekokulu kilimli nurhan demirtaş eğitim binasında 30 haziran 2017 tarihi saat 11:00’de yapılacaktır.

Tek ders sınavına girecek öğrencilerin sınavdan önce ilgili öğretim elemanıyla iletişime geçerek sınav salonu hakkında bilgi almaları gerekmektedir.

Sınava girecek öğrenci listesi ileriki tarihlerde ilan edilecektir.

Not:      1-)tek ders hakkından daha önce yararlanmış olanların müracaatları değerlendirmeye alınmayacaktır.

2-) öğrenciler, tek ders sınavına gelirken kimliklerini yanlarında bulunduracaklardır.